Nieuws
17 juli 2010 - Ron Smeets

Eerste Symbian^4 screenshots

Het eerste Symbian^3 toestel, de Nokia N8, moet nog in de winkels verschijnen. De komst van de volgende Symkbian versie, Symbian^4, is al geruime tijd bekend. Er was ook al een UI demo video opgedoken.

Nu zijn ook de eerste echte screenshots online verschenen. Daarop zijn onder andere een status bar te zien die wel wat weg heeft van die van de iPhone met daaronder nog een menu balk. De multiple-homescreen functie was eerder al aangekondigd. Kijk zelf maar:

Symbian%5E4-Screenshots-a Symbian%5E4-Screenshots-b Symbian%5E4-Screenshots-c Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.