Geruchten
12 november 2008 - Ron Smeets

Eerste screenshots Windows Mobile 6.5 uitgelekt

Deze week bevestigde Steve Ballmer dat Microsoft in de loop van 2009  Windows Mobile 6.5 gaat uitbrengen. Als we deze Franse geruchten mogen geloven dan zouden dit de eerste twee screenshots moeten zijn van de nieuwe Windows Mobile versie.

Bovenstaande screenshots zien er veelbelovend uit, maar verder is er natuurlijk nog weinig bekend over specs en dergelijke van Windows Mobile 6.5 en het zal ook nog even gissen zijn of deze screenshots al dan niet echt zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.