Geruchten
06 februari 2015 - Ron Smeets

Eerste screenshots van Windows 10 voor smartphones Technische preview duikt vroegtijdig op

Op Twitter zijn de eerste drie screenshots opgedoken van een technische preview van Windows 10 voor smartphones. Op de afbeeldingen is te zien dat het instellingen menu overzichtelijker geworden is en dat bij de 'snelle instellingen' (pull-down menu) meer opties toegevoegd zijn.

De betreffende gebruiker zou de technische preview van Windows 10 voor smartphones eerder ontvangen hebben. Uiteraard is niet te controleren of de screenshots echt zijn of gewoon een redelijk knap staaltje photoshop. Daarover wordt dan ook volop gespeculeerd. Mochten ze inderdaad echt zijn dan is ook nog niet zeker of we hier naar het definitieve design kijken. Enfin, kijk en oordeel zelf maar.

UPDATE (16u35): Kort na publicatie ontdekte ik dat een Chinese bron ook een hele sloot Windows 10 Smartphone screenshots gelekt heeft. Die heb ik onderaan dit artikel toegevoegd. Op die afbeeldingen zijn onder anderen ook het homescreen en virtuele toetsenbord te zien.

Een van de screenshots moet als 'extra' bewijs dienen voor de echtheid ervan. Daarop iis te zien dat de technische preview update van Windows 10 met succes geinstalleerd is. Leuk, maar ook dat geeft geen enkele zekerheid dat het inderdaad allemaal klopt.

Bron (Twitter), via

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.