Geruchten
26 augustus 2011 - Ron Smeets

Eerste screenshots van HTC Sense 3.5 gespot

Op de Chinese 'afdeling' van XDA Forums zijn dieverse screenshots opgedoken van start- en applicatieschermen van HTC Sense 3.5.

Echt veel is daar nog niet op te zien. Of het moeten de twee snelkoppelingen zijn. links en rechtsonder op de eerste afbeelding hieronder. De een lijkt bedoeld voor het openen van het (hoofd)menu en de ander (rechts) is duidelijk een knop om de telefoon applicatie op te starten.

De nieuwe versie van HTC Sense zal hoogstwaarschijnlijk op donderdag 1 september, samen met de introductie van enkele toestellen (de Bliss, Eternity en Omega wellicht) in Londen en Berlijn gepresenteerd gaan worden.

HTC-Sense-35-aa HTC-Sense-35-ab HTC-Sense-35-a HTC-Sense-35-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.