Geruchten
14 februari 2012 - Ron Smeets

Eerste screenshots van BlackBerry 10 gespot

RIM heeft al diverse keren geroepen dat BlackBerry 10 (BB10) het beste en meest revolutionaire BlackBerry besturingssysteem ooit gaat worden. Helaas moeten we nog tot eind dit jaar wachten voordat de eerste toestellen met BB10 op de markt gaan komen.

Sterker nog, er is, behalve de prositieve berichten vanuit RIM zelf, nog helemaal niets officieel bekend van hoe BB10 er uit zou moeten gaan zien. Tot vandaag, als we deze geruchten mogen geloven ;-)

CrackBerry heeft vanochtend namelijk enkele foto's online gezet waarop de eerste (grafische) afbeeldingen van BB10 te zien zouden zijn. Letwel, die zijn gemaakt op een bestaand toestel. Je ziet onder andere het homescreen met iets dat op 'tiles' lijkt, de email weergave, het applicatie scherm en het scherm van de telefoon functie. Kijk zelf en laat via de reacties maar weten wat jij er van vindt.

BB10-Screen-Rumor-a BB10-Screen-Rumor-b BB10-Screen-Rumor-c BB10-Screen-Rumor-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.