Toestellen
28 mei 2010 - Ron Smeets

Eerste Samsung met dual SIM én 3G op komst

Dual sim toestellen had Samsung al genoeg maar hier in de Benelux zijn dat bepaald nog geen succesnummers. Wellicht dat daar iets van verandering in komt wanneer de Samsung B7722 in de winkels gaat verschijnen, later dit jaar.

Dat wordt namelijk de eerste dual sim touchscreen smartphone mét 3G (UMTS en HSDPA) support. De Aziatische versie van het toestel, B7702, is in China al opgedoken.

De overige specs, voor zover bekend: een 3.2 inch touchscreen display met een soort van WQVGA (240 x 432 pixels) resolutie, WiFi, 5 megapixel camera, Social Network Services en FM Radio. Op onderstaande foto's zijn verder nog de TouchWiz UI en een front cam te zien Samsung-B7722-B7702-a Samsung-B7722-B7702-b Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.