Nieuws
10 februari 2010 - Ron Smeets

Eerste Samsung Bada Phone wordt in Barcelona onthuld

Echt schokkend nieuws is dit niet want tijdens de officiele introductie van Samsung's eigen Open mobiele OS, Bada, in Londen enkele weken geleden werd al gezegd dat men in Barcelona meer zou gaan onthullen.

Enfin, inmiddels staat er ook een (teaser) online op de Samsung Unpacked website waarop de aankondiging, drijvend onder de zeespiegel (Bada is Koreaans voor Oceaan) vermeld staat. Zondag avond horen we meer van Samsung. Tenzij er vantevoren nog wat uitlekt natuurlijk ;-) Enkele weken geleden werd ook al een plaatje van een 'Bada toestel' gespot, maar dat, zo bleek kort daarna, leek niet te kloppen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.