Nieuws
08 september 2005 - Ron Smeets

Eerste reviews van ROKR en Nano

Je kon er natuurlijk op wachten dat vrij snel na de introductie van de eerste iTunes GSM samen met een nieuwe mini-iPod de eerste reviews en vergelijkingen vanuit de VS gepubliceerd zouden worden.

Gizmodo heeft meteen eentje met een duidelijk oordeel: 'ROKR bad, Nano good'. De Nano wordt alom al gezien als een kleine krachtpatser, terwijl de ROKR in veel ogen te weinig biedt voor teveel geld (rond de $250, met abonnement).

Enfin, oordeel zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.