Geruchten
02 juli 2016 - Ron Smeets

Eerste perskiekjes van de Samsung Galaxy Note 7 gespot Het 'iris scanner gat' ontbreekt, maar op een tweede nieuwe gelekte foto is die wel weer te zien

Er zijn al heel wat geruchten rondom de nieuwe Galaxy Note 7 de revue gepasseerd. Vandaag komen daar de eerste, vermeende, perskiekjes bij waarop het toestel in drie kleuren te zien is; Black Onyx, Silver Titanium en Blue Coral.

Hoewel de renders er zeer betrouwbaar uitzien vallen toch ook enkele verschillen op met afbeeldingen uit eerdere geruchten. Zo ontbreekt het extra 'iris scanner gat' aan de voorzijde boven het scherm dat op een enkele eerder gelekte afbeeldingen te zien was. Verder valt ook op dat de 'edges' minder breed lijken dan die van de Galaxy S7 Edge. Kijk, en oordeel zelf maar.

Ongeveer gelijktijdig met het online verschijnen van bovenstaande renders dook nog een Galaxy Note 7 afbeelding op. Daar is het extra 'gat' boven het scherm wel weer zichtbaar. Bovendien is op die afbeelding ook de USB-C aansluiting te zien.

In hoeverre deze twee nieuwe geruchten in de buurt komen van de werkelijkheid zal moeten blijken wanneer Samsung de Galaxy Note 7 definitief onthult. De komende weken zullen ongetwijfeld nog meer afbeeldingen en berichten over de nieuwe Koreaanse phablet opduiken, zoveel is wel zeker.

Bron (Perskiekjes), Bron (USB-C aansluiting)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.