Geruchten
22 september 2011 - Ron Smeets

Eerste persfoto van de HTC Ruby gelekt?

De HTC Ruby, een 4G toestel dat (voorlopig) waarschijnlijk alleen voor de Amerikaanse markt bedoeld zal zijn, dook enkele weken geleden al eens een keer in het wild op.

Enkele uren geleden is een nieuw kiekje van dat toestel opgedoken, als de geruchten kloppen natuurlijk. Het zou gaan om de eerste persfoto van de HTC Ruby.

Volgens de geruchten wordt de HTC Ruby een Android toestel met 4G support, een 1.5GHz dual core processor met 1GB RAM, een 4.3 inch qHD scherm, 8 megapixel camera, 16GB geheugen en NFC support. We zullen zien. Hieronder staat de grote versie van de gelekte foto.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.