Nieuws
27 november 2014 - Ron Smeets

Eerste OnePlus winkel opent vlak voor de Kerst haar deuren in Beijing Het is nog niet bekend of je daar ook alleen op uitnodiging naar binnen mag

De OnePlus One is zonder enige twijfel een van de populairdere, en betaalbare, Android smartphones war heel moeilijk aan te komen is. Het systeem van de uitnodigingen zorgt voor nogal wat wachtenden. Twee keer een uurtje online verkoop zonder, waarvan het eerste uur min of meer in het water viel, hebben het toestel niet veel bereikbaarder gemaakt.

Het feit dat de fabrikant in haar eigen land nu een winkel gaat openen mag dus opmerkelijk genoemd worden. Hoewel, het is nog niet bekend of je daar zonder uitnodiging wel naar binnen mag om iets, de OnePlus One dus, te kopen ;)

De winkel gaat op 20 december officieel open en dan zal wel duidelijk worden of er lange rijen staan, hoe groot de voorraad is en of echt iedereen die dat wil naar binnen mag. De winkel is, zoals op onderstaande foto's te zien is, niet al te groot.

Inmiddels heeft OnePlus ook een website voor Black Friday aanbiedingen online staan. Diverse accssoires zullen morgen met korting verkocht worden. Bijzonder is wel dat de fabrikant bij sommige aanbiedingen de korten mede laat afhangen van het aantal shares dat de aanbieding voor vrijdag krijgt.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.