Toestellen
17 mei 2011 - Ron Smeets

Eerste 'officiele' teaser video van de Nokia N9 of N950

De Nokia N9, of N950, is al meerdere keren in het geruchtencircuit gespot en onlangs dook nog een afbeelding op bij de FCC. Het heeft even geduurd, maar Nokia heeft nu dan toch ook een eerste officiele teaser video van de nieuwe N-Series toestel gemaakt.

Daarin wordt overigens niets gezegd over de exacte typenaam van het toestel, dus het zou N9, N950 of zelfs nog heel iets anders kunnen zijn (met een 'N', dat wel). De UI die af en toe opduikt doet echter wel vermoeden dat het hier om een Symbian toestel gaat, tenzij de MeeGo UI ook op die van Symbian gaat lijken ;-). Enfin, kijk zelf maar.

Via PocketNow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.