Toestellen
24 augustus 2012 - Ron Smeets

Eerste 'officiele' perskiekjes van de Sony Xperia J

De Sony Xperia J wordt naar alle waarschijnlijkheid volgende week in Berlijn (IFA) gepresenteerd. Eerder deze week maakte het Russische Mobile Review al een preview van deze mid range Android smartphone, compleet met foto's.

Nu is echter ook de eerste officiele perskiekjes van de Xperia J opgedoken bij de Chinese online shop van ePrice. Op die foto's is goed de gebogen 'Arc-achtige' achterzijde van het toestel te zien.

Sony-Xperia-J-Perskiekje-a Sony-Xperia-J-Perskiekje-b

Bron (Google Translate)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.