Geruchten
30 september 2010 - Ron Smeets

Eerste officiele kiekjes van de HTC Mondriaan gelekt

Afgelopen weekend dook de HTC Mondriaan (aka Mozart, aka Schubert) nog op in twee (gelekte) concept commercials van AT&T. Vandaag komt een Duitse bron met de eerste officiele kiekjes (of persfoto's) van het toestel op de proppen.

De HTC Mondriaan zou verder voorzien worden van een 3.7 inch touchscreen display, 8 megapixel camera met Xenon flitser (hoewel op de foto's hieronder volgens mij toch een LED flitser te zien is) en natuurlijk het Windows Phone 7 OS. De foto's:

HTC-Mondriaan-Front-Back HTC-Mondriaan-PR-foto-a HTC-Mondrian-fbs

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.