Toestellen
30 juli 2009 - Ron Smeets

Eerste officiele foto's van de LG BL40 'New Chocolate'

De komst van de BL40, LG's nieuwste Black Label toestel, is al lang geen geheim meer. Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant de eerste officiele foto's van het toestel vrijgegeven, zo meldt Engadget Mobile.

Het was al duidelijk, uit eerdere gelekte plaatjes en enkele teaser kiekjes van LG zelf, dat de BL40 qua design veel weg heeft van de oorsrpronkelijke Chocolate. Nu is bovendien bekend gemaakt dat LG dit toestel (en wellicht ook de BL42, als de geruchten rondom die LG ook kloppen) de bijnaam 'New Chocolate' gegeven heeft. De foto's:

LG-BL40-New-Chocolate-a LG-BL40-New-Chocolate-b LG-BL40-New-Chocolate-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.