Geruchten
27 juli 2011 - Ron Smeets

Eerste 'officiele' foto's van de HTC Puccini gelekt

De HTC Puccini is de afgelopen maanden al diverse keren in het geruchtencircuit opgedoken maar vandaag zouden dan de eerste officiele (pers)kiekjes van de 10 inch Android Tablet uit Taiwan uitgelekt zijn.

Het gaat om twee afbeeldingen waarop onder andere te zien is dat HTC er ook een custom hoesje voor gemaakt heeft. Op de tweede foto is de achterkant te zien met onder andere een 8 megapixel camera met dual LED flitser.

Eerder waren ook al een aantal specs van de HTC Puccini uitgelekt. De foto's die nu gespot zijn lijken inderdaad veel op een eerder gelekt kiekje van de Puccini. Letwel, dit zijn nog altijd geruchten want officieel heeft HTC nog niets prijsgegeven over deze 10 inch Tablet.

HTC-Puccini-lek-2707-a HTC-Puccini-lek-2707-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.