Geruchten
10 februari 2007 - Ron Smeets

Eerste officiele foto van de Nokia E90?

De reden waarom ik twijfel over de echtheid van deze foto (klik voor een grote versie) van de E90 die vanacht gespot werd is het feit dat deze bron (deuxani) enkele maanden geleden ook de zogenaamd eerste officiele foto's claimde te hebben van de N83.

Die bleken niet alleen fake, maar leidde zelfs tot juridische stappen van Nokia.

Of mijn twijfel gegrond was zullen we na volgende week wel weten, denk ik. In ieder geval lijkt de E90 op deze foto wel veel op die van de eerdere geruchten, gisteren.Gerelateerde links:
Eerste echte foto's van de E90
Nog meer Nokia geruchten: N89, N10i, N97, N98 en N900
Nokia E65 krijgt WiFi en VoIP
Nokia 870 als opvolger voor de 770?
Nokia reageert op N83 geruchten
Nokia's business smartphone komt in Februari
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.