Concepten
12 februari 2011 - Ron Smeets

Eerste Nokia Windows Phone 7 concepten gespot

Tsja, in het verleden hebben we natuurlijk al diverse Nokia concept toestellen gezien waar Windows Phone (of Mobile) op zou draaien. Tot nu toe waren dat allemaal fantarsierijke verzinsels maar sinds gisteren kunnen we ze een beetje seriuezer nemen ;-))

Dat wil zeggen dat concepten als deze (grote afbeelding hieronder) in principe nog steeds creatieve, niet bestaande, photoshop productjes zijn, maar in de wandelgangen wordt gefluisterd dat een (of meerdere) van deze toestellen wel eens 'the real deal' zou kunnen zijn (of worden).

Ofwel, dit zouden dus echte concepten van Nokia en Windows Phone 7 zijn. Als dat klopt dan zegt dat natuurlijk nog niets over hoe de eerste WP7 smartphone uit Finland er uit zal zien, maar dit is dan wel een van de richtingen waarin gedacht (en ontworpen) word. We zullen zien. nokia-windows-phone-7-concept Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.