Nieuws
27 oktober 2007 - Ron Smeets

Eerste Nokia Flagship Store op het vasteland van China

Vandaag opent 's werelds grootste mobiele telefoonproducent haar eerste Flagship Store op het vaste land van China. De Finnen hadden eerder al een winkel geopend in Hong Kong.

Waar je misschien zou verwachten dat, zeker gezien de Olympische Spelen die over 10 maanden van start gaan, Bejing met die eer zou gaan strijken is het juist Shanghai waar de Finnen de deuren van hun eerste eigen winkel gaat openen. Overigens is Nokia niet de eerste 'Westerse' toestelfabrikant die in Shanghai een winkel opent, Motorola deed dat vorig jaar al.

Ter gelegenheid van de feestelijkheden heeft Nokia diverse Chinese boeroemdheden uitgenodigd die allemaal een kijkje komen nemen.

Mocht je binnenkort in Shanghai komen dan kun je de winkel vinden aan de Nanjing East Road, midden in het mode- en zakencentrum van de stad.

Op zich geen slechte lokatie want dagelijks lopen zo'n 500.000 Chinezen door die straat. En daar zitten ongetwijfeld ook een flink aantal Nokia kopers tussen ;-)

Foto viaGerelateerde links:
Klein Nokia vlaggenschip in New York
Nokia opent vierde Flagship Store
Nokia opent Flagship Store in Hong Kong
Motorola opent eerste 'Flagship Store' in China
Nokia opent eigen winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.