Entertainment
21 mei 2007 - Ron Smeets

Eerste Nokia E90 communicator geveild voor $5000

Nokia heeft het allereerste exemplaar van de E90 Communicator in Jakarta geveild voor een goed doel.

De gelukkige eigenaar mocht het toestel voor 5000 dollar mee naar huis nemen. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor UNICEF.

Op de foto staat de 'winnaar' van de veiling en het toestel (in het midden) met een toch wel ietwat bedenkelijk gezicht. Misschien had ie nu al spijt van zijn impuls-aankoop ;-))) Ach, hij kan in ieder geval met een goed gevoel naar huis want zijn geld gaat dus naar een nobel goed doel.

Via: TrendazGerelateerde links:
MobileCowboy naar Dakar
Veiling gesigneerde Nokia 8800 Sirocco voor AIDS fonds
Villa Pardoes actie goed voor 1000 euro
Limited edition van de Beocom 2 voor het goede doel
Mobiel collecteren steeds populairder
Gebruikte GSM voor 7000 Euro ?!
Online veiling van gesigneerde GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.