Entertainment
07 juli 2008 - Ron Smeets

Eerste New Yorkse iPhone 3G klanten staan al in de rij

Ik heb het hier in Nederland nog niet gezien en ik denk ook niet dat de rijen voor de deuren van de T-Mobile winkels erg lang zullen worden.

In New York daarentegen hebben zich sinds afgelopen vrijdag (nota bene een Amerikaanse feestdag) de eerste iPhone 3G klanten al gemeld voor de deuren van de Apple Store op 5th Avenue.

Sterker nog, de eerste klanten die zich vrijdag meldden was een gezin, compleet met baby van nog geen jaar oud (als ik de foto's bekijk). Zelf zeggen ze dat ze een gooi doen naar het wereldrecord 'in een rij wachten met een baby op de arm' of zoiets. Ze hebben zelfs een campingbadje meegenomen voor de kleine (zie foto hieronder). Ik zeg, opsluiten die gasten!

Vooralsnog worden de wachtenden op 5th Avenue door de politie echter gedoogd zolang er geen rare of gevaarlijke dingen gebeuren.Gerelateerde links:
iPhone abbo's in Nederland niet voor 'heavy users'
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Ongeveer 1000 kopers in de rij voor de Franse iPhone
Geld verdienen met in de rij staan voor een iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.