Geruchten
10 oktober 2011 - Ron Smeets

Eerste marketing plaatjes van de Nokia 800 (Windows Phone)?

De boys van PocketNow hebben, naar eigen zeggen, de hand weten te leggen op de eerste marketing (reclame) afbeeldingen van de Nokia 800, een toestelnaam die in augustus ook al eens opdook. Vermoedelijk, het zijn immers nog geruchten, gaat het hier om de eveneens welbekende Nokia Sea Ray.

Dit toestel gaat, samen met mogelijk nog een of twee Windows Phone Nokia's eind deze maand onthuld worden in Londen, tijdens Nokia World.

Volgens PocketNow wordt Nokia 800 dus de 'winkelnaam' van de Sea Ray. De tijd zal leren in hoeverre deze nieuwe geruchten, en kiekjes, met de waarheid stroken. Het toestel op de afbeeldingen lijkt heel erg veel op de plaatjes die eerder al te zien waren bij T-Mobile in Duitsland. De Nokia 800 (of Sea Ray dus) lijkt ook erg veel op de N9, maar dat is niet erg, toch? ;-)) De afbeeldingen.

Nokia-800-Ad-1 Nokia-800-Ad-2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.