Geruchten
14 september 2009 - Ron Smeets

Eerste live kiekjes van de HTC Leo of Touch Pro3 opgedoken

De HTC Leo doolt al een tijdje in het geruchtencircuit rond. Tot nu toe werden enkele (photoshop) tekeningen en diverse specs gelekt.

Zo zou de HTC Leo onder andere uitgerust worden met een 1GHz Qualcomm Snapdragon processor, 8MP camera, WiFi, A-GPS, 3.5mm audio aansluiting, bewegingssensor, een 4.3 inch WVGA (480 x 800) touchscreen display en Windows Mobile 6.5. Live foto's waren er tot nu toe nog niet, maar als de plaatjes hiernaast en hieronder kloppen, dan zijn die er nu dus wel.

Het blijft nog steeds een gerucht natuurlijk, maar de kiekjes zien er niet verkeerd uit. Het 'kleine HTC toestel' dat je op enkele foto's naast de Leo ziet iiggen is de Touch Pro2. Nu maar afwachten wanneer HTC de Leo officieel gaat onthullen. Het zou, maar ook dat is een gerucht, de HTC Touch Pro3 moeten worden. We zullen zien. HTC-Leo-e HTC-Leo-b HTC-Leo-a HTC-Leo-c HTC-Leo-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.