Geruchten
21 juli 2009 - Ron Smeets

Eerste live kiekjes van de HTC Click

De HTC Click dook de afgelopen dagen, samen met de Leo voor het eerst op in het geruchtencircuit. Het zou een goedkope Android Smartphone moeten worden.

Een Franse bron claimt nu de eerste live foto's van het toestel te hebben bemachtigd. Of het echt de HTC Click is weten we natuurlijk niet zeker maar op de foto's is een toestel te zien dat nogal wat weg heeft van de oorspronkelijke HTC Touch. Dat was destijds in ieder geval ook geen extreem dure telefoon.

Enfin, we zullen op officiele berichten, een reactie van HTC of meer bronnen moeten wachten voordat we hier veel meer over kunnen zeggen. Hieronder kun je nog twee grote versies van de Franse foto's bekijken.

htc-click htc-click-android

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.