Geruchten
17 augustus 2015 - Ron Smeets

Eerste live kiekje van de nieuwe LG Nexus 5 duikt op

Dit weekend doken al wat afbeeldingen, of beter gezegd renders, en een geanimeerde video op van de vermeende nieuwe LG Nexus 5 die over enkele weken gepresenteerd zou gaan worden, samen met een Huawei Nexus phablet.

Vandaag is, als de geruchten kloppen, de eerste live foto van de nieuwe LG Nexus 5 online verschenen. Die is afkomstig van een Indonesische bron en het lijkt een prototype van de nieuwe Nexus te zijn. Heel veel meer is er nog niet op te zien. Behalve dan dat hij wel veel lijkt op het toestel dat op eerdere afbeeldingen getoond werd. De uitpuilende camera geeft het toestel, zoals ik eerder ook al schreef, een beetje het uiterlijk van de oude HTC One X.

Boven de camera is behalve de flitser nog een 'sensor' te zien. Dat zou natuurlijk de laser focus kunnen zijn die LG ook al twee jaar in haar vlaggenschepen verwerkt. Of de ring naast de camera een vingerafdruk scanner is? Dat zou zo maar kunnen.

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.