Toestellen
04 september 2009 - Ron Smeets

Eerste live foto's van de Sony Ericsson Xperia Pureness

Enkele uren geleden lichtte Sony Ericsson het eerste tpje van de sluier van een nieuw Xperia toestel op dat in November in de winkels gaat verschijnen.

Hieronder kun je de eerste live foto's van de Sony Ericsson Xperia Pureness bekijken. Het zal niemand verbazen dat de fotograaf zich vooral gefocused heeft op het doorzichtige display ;-)

SE-Xperia-Pureness-b SE-Xperia-Pureness-c SE-Xperia-Pureness-d SE-Xperia-Pureness-e SE-Xperia-Pureness-f SE-Xperia-Pureness-g SE-Xperia-Pureness-h SE-Xperia-Pureness-i SE-Xperia-Pureness-j SE-Xperia-Pureness-k

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.