Geruchten
29 mei 2008 - Ron Smeets

Eerste 'live' foto's van de Nokia 7310 Classic

Van dit toestel zijn al eens enkele afbeeldingen gespot maar de foto's die nu via een Chinese bron online verschenen zijn tonen de Nokia 7310 Classic voor het eerst in levende lijve. Bovendien zijn er enkele close-up kiekjes bij.

Ik vraag me alleen af wat de reden is geweest om het toestel voor een (afbeelding van een) Mercedes te laten poseren. Wordt dit soms een toestel speciaal voor de koppelbazen, pooiers of taxichauffeurs ;-))) Het zal toch niet. . . Meer foto's:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nokia 7310 Classic gespot?
Nokia 7310 Classic zit er ook aan te komen
Ultraplatte Nokia 6500 Classic en compacte 6500 Slide
Nokia 6500 Classic ook in het zilver
Nokia kondigt de 6212 Classic aan
Vier nieuwe low-end Nokia's: 5000, 2680, 7070 en 1680
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.