Geruchten
25 februari 2010 - Ron Smeets

Eerste LG Windows Phone 7 Series toestel komt in september?

Het zal natuurlijk niemand verbazen dat we de komende maanden diverse geeruchten de revue zullen zien passeren over (de eerste) nieuwe Windows Phone 7 Series Smartphones.

Het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft zal pas in Q3 beschikbaar komen en de eerste toestellen worden, zo werd in Barcelona nog gezegd, niet vóór Q4 (vanaf Oktober) verwacht, maar daar hebben de geruchtenmolens natuurlijk niets mee ;-)

Zo meldt de Chinese editie van Engadget dat ze informatie hebben ontvangen van een lokale LG bobo waaruit blijkt dat de Koreaanse fabrikant haar eerste Windows Phone 7 Series toestel al in September op de markt zou willen brengen. Er wordt overigens wel nog een flinke slag om de arm gehouden want er wordt letterlijk gesproken over een lancering tussen September en November.

Enfin, zoals gezegd; de komende weken en maanden zullen er nog véél meer van dit soort geruchten opduiken (en ontkracht worden ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.