Geruchten
01 maart 2010 - Ron Smeets

Eerste LG Windows Phone 7 Series toestel gespot

Eind vorige week ging al het gerucht dat LG mogelijk haar eerste Windows Phone 7 Series toestel al in September op de markt gaat brengen. Dit weekend werd een prototype van dat toestel onthuld tijdens de Engadget Show.

Het toestel dat getoond werd (meer foto's en een video hieronder) lijkt heel erg veel op de eXpo van de Koreaanse fabrikant, die op zijn beurt weer veel weg heeft van de Droid / Milestone van concurrent Motorola. Een toestel met een slide-out qwerty toetsenbord dus.

Dit zou ook kunnen betekenen dat deze LG 's werelds eerste Windows Phone 7 Series smartphone gaat worden, maar we zullen nog enkele maanden moeten wachten voordat we daar meer over kunnen zeggen.

LG-Windows-Phone-7-Series-smartphone LG-Windows-Phone-7-Series-smartphone-2 LG-Windows-Phone-7-Series-smartphone-3

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.