Geruchten
29 januari 2013 - Ron Smeets

Eerste kiekjes van de Samsung Galaxy Tab 3?

Samsung zal, als de geruchten kloppen, over een week of vier in Barcelona een aantal nieuwe Galaxy (en Note) tablets onthullen. Gespeculeerd wordt over nieuwe 7, 8 en 10 inch modellen. De Galaxy Note 8.0 dook eerder al eens op.

Nu zijn ook enkele vermeende kiekjes gespot van een nieuwe Galaxy Tab. Aan de afmetingen te zien lijkt dit een nieuwe 7 inch Galaxy Tab te zijn. Dat kun je ook een beetje afleiden uit de positie (het aantal) icoontjes dat op het scherm getoond wordt. 

Zoals gewoonlijk zijn de foto's niet bepaald goed scherpgesteld dus veel meer valt er nog niet uit af te leiden. Wat mij in ieder geval nog opviel bij het zien van de kiekjes is dat deze nieuwe 7 inch Galaxy Tab nog steeds een behoorlijk forse rand heeft rondom het scherm. Verder lijken de foto's, zeker die waarop de 'voorkant' van de doos te zien is, wel redelijk echt. Of dit ook daadwerkelijk de 7 inch versie van de Galaxy Tab 3 is? Dat weet alleen Samsung en die gaan de komende dagen en weken daar natuurlijk niets over zeggen ;-)

Galaxy-Tab-3-Rumor-2801-a Galaxy-Tab-3-Rumor-2801

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.