Geruchten
28 september 2015 - Ron Smeets

Eerste kiekjes van de Samsung Galaxy Mega On De volgende Koreaanse betaalbare phablet komt er aan

Samsung introduceerde enkele jaren geleden de Galaxy Mega series. Aanvankelijk waren dit toestellen, of phablets, met schermen van 6 inch en groter, maar inmiddels worden ook die toestellen iets compacter. Zo had de oorspronkelijke Galaxy Mega een 6.3 inch scherm, al was er ook een 5.8 inch versie. De Galaxy Galaxy Mega 2 moest het doen met een 6 inch scherm.

Nu zijn in China de eerste kiekjes opgedoken van de Galaxy Mega On. Die phablet heeft, als de geruchten kloppen, een 5.5 inch scherm en is daarmee dus zelfs kleiner dan de Galaxy Note en Galaxy S6 Edge Plus die beiden een 5.7 inch scherm hebben.

Aan de voorzijde lijkt de Galaxy Mega On veel op de Galaxy Note 4 en A(lpha) modellen. dezelfde ronde hoeken. De afbeelding van de zijkant, zie de tweede afbeelding hieronder, doet wel vermoeden dat het toestel relatief dik is in vergelijking tot zijn look-a-likes.

Behalve het 5.5 inch scherm, met HD (1280 x 720) resolutie zou de Galaxy Mega On voorzien zijn van een Qualcomm Snapdragon 412 processor, 1.5GB RAM, een 13 en een 5 megapixel camera (achter- en voorzijde), 8 GB intern geheugen met microSD uitbreidingsoptie en een 3000 mAh accu. Dat zijn althans de specs die in door diverse geurchtenmolens genoemd worden.

Bron (Chinees), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.