Geruchten
27 augustus 2012 - Ron Smeets

Eerste kiekjes van de LG Optimus G (quad core) uitgelekt

LG heeft zelf ook al een korte teaser video van haar volgende quad core vlaggenschip smartphone gepubliceerd. Dit weekend zijn echter ook de eerste, vermoedelijke, klekjes van dat toestel, de LG Optimus G, uitgelekt.

Hoewel natuurlijk nog niets zeker is lijkt de smartphone op de foto's wel op het toestel dat LG zelf ook al teasde. Volgens de bron van deze geruchten zou de LG Optimus G namelijk uitgerust worden met een 4.7 inch IPS display, een quad core Snapdragon S4 processor en een 13 megaplxel camera.

Verder wordt ook nog gesproken over 2GB RAM, Android 4.0.4 (ICS dus) een een schermresolutie van 1280 x 768 pixels. De kiekjes:

LG-Optimus-G-b LG-Optimus-G-f LG-Optimus-G-c LG-Optimus-G-d LG-Optimus-G-e LG-Optimus-G-a

Bron: AndroidMX

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.