Geruchten
07 februari 2010 - Ron Smeets

Eerste kiekjes van de HTC Incredible

De boys van Pocketnow hebben vandaag enkele spionage kiekjes weten te bemachtigen van de HTC Incredible. Een toestel wiens naam al eerder in het geruchtencircuit opdook.

Dit zou, als de geruchten kloppen, een van de volgende Android toestellen voor de Amerikaanse (Verizon) markt moeten worden met specs die vergelijkbaar zijn aan die van de Nexus One (ook van HTC).

Gesproken wordt van een toestel met een 3.5 of 3.7 inch WVGA touchscreen, Qualcomm Snapdragon processor, WiFi, Android 2.1 met Sense UI, optisch d-pad  en een (5 MP?) camera met dual LED flitser. Feitelijk is de HTC Incredible, zeker als je kijkt naar de specs en foto's hieronder, nog het beste te typeren als een Amerikaanse versie van HTC Bravo.

UPDATE (08u55): Er is ook een video (voor zolang als HTC en/of Verizon deze online laten staan ;-))):

HTC-Incredible-b HTC-Incredible-c HTC-Incredible-d HTC-Incredible-e HTC-Incredible-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.