Geruchten
11 augustus 2014 - Ron Smeets

Eerste kiekjes van de 64bit HTC smartphone

Dit weekend dook het gerucht op dat HTC werkt aan een nieuwe smartphone met een 64bit processor. Het toestel, met codenaam HTC A11, zou een mid range model worden, mogelijk in de Desire reeks.

Vandaag zijn via dezelfde bron twee foto's online verschenen waarop dat toestel te zien zou zijn. Of die de waarheid benaderen is niet te zeggen maar het toestel op de kiekjes ziet er in ieder geval niet uit als een high end model. Hij heeft nog het meeste weg van de Desire 610, maar dan wel met een iets andere camerapositie. Kijk zelf maar.

htc-a11-1 htc-a11-2

Bron, bron 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.