Geruchten
06 april 2015 - Ron Smeets

Eerste kiekje van de Xperia C4? Nieuwe 'selfie' smartphone van Sony op komst

Online is een foto opgedoken van een nieuwe Sony Xperia smartphone. Als de geruchten kloppen dan moet dit de opvolger worden van de Xperia C3; een toestel met een selfie camera met flitser aan de voorzijde. Het toestel op de foto hieronder, dat dus de opvolger van de C3 moet worden, is ook weer een grote front camera met LED flitser te zien.

Vooralsnog wordt deze nieuwe Xperia heel logisch de C4 genoemd. Nog los van het feit of de foto echt is lijkt mij het gebruik van C4 in de naam iets te explosief ;)

Gespeculeerd wordt dat de Xperia C4 nog voor de zomer het daglicht zal zien. Vermoedelijk ergens in mei of juni. Over de specs wordt verder nog weinig gezegd, maar die zullen niet bijzonder veel verschillen, verwacht ik zo. Gesproken wordt over Android Lollipop als OS en dat hij in drie kleuren op de markt komt; zwart, wit en turquoise.

Hopelijk geeft Sony geen al te knallend feest tijdens de lancering. En nu hou ik op met deze flauwe opmerkingen ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.