Nieuws
27 september 2014 - Ron Smeets

Eerste iPhone 6 bestellingen gewoon thuis afgeleverd

In de nacht van donderdag op vrijdag stonden bij diverse Apple Stores en resellers weer lange rijen iPhone fanboys en -girls uren lang te wachten in de hoop om in de vroege ochtend als een van de eersten in Nederland een iPhone 6 of iPhone 6 Plus te bemachtigen.

Maar het kon ook anders. Ruim een week geleden werd al bekend dat Typhone van plan was om een aantal iPhone kopers, die het toestel als een van de eersten bestelden, gelukkig te maken met bezorging aan huis op vrijdagochtend net na middernacht.

Op die manier kon je dus echt als een van de eersten een iPhone 6 in bezit krijgen, zonder dat je daarvoor uren in de rij hoefde te staan. Ik ging vrijdagnacht mee met Stefan en Luc van AMP Logistics, de koerier, om de bezorging van de eerste iPhone 6 en iPhone 6 Plus van dichtbij te bekijken en met eigen ogen te zien hoe blij de gelukkigen, meneer Cabaut in Sliedrecht en Karina Soemarwoto in Leiden, reageerden. Dat lukte deels... Kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.