Entertainment
03 oktober 2006 - Ron Smeets

Eerste indrukken van de PS3

De redactie van PSM3 magazine heeft afgelopen weekend de tijg van haar leven gehad toen twee Sony medewerkers op vrijdagmiddag met een heuse PlayStation 3 binnen kwamen wandelen. Niet om hem 'even te laten zien' maar om hem achter te laten voor een preview en ze hadden zelfs enkele PS3 games meegebracht.

De eerste indrukken van een weekend spelen en testen, waarschijnlijk zonder te slapen, zijn behoorlijk positief. De eerste indrukken na het openmaken van de doos en de installatie (meer foto's na de klik):

- Hij maakt bijna geen geluid als ie aan staat

- Hij is loodzwaar en niet met één hand te tillen

- Hij glimt als een spiegel en dus bijzonder gevoelig voor vingervlekken en stof

- De gamecontroller (joypad) is licht en de games reageren bijzonder snel op de bediening

- Het opstarten en laden van de console en games gaat supersnel en is vergelijkbaar met de tijd die de PSP er over doet

De komende dagen zullen er ongtwijfeld meer details en bevindingen van PSM3 Magazine online verschijnen die het pijnlijke besef voor velen dat ie pas in Maart 2007 te koop zal zijn alleen maar erger zullen maken.Gerelateerde links:
De Playstation 3 zuil
PS3 komt toch NIET in November
Werkende PS3 in Taipei
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.