Nieuws
30 oktober 2012 - Ron Smeets

Eerste indruk Windows Phone 8 en HTC 8X (video)

Na weken, nee, maanden van geheimzinnigheid werd Windows Phone 8 gisteravond (29 oktober) officieel gepresenteerd. De verwachtingen waren hoog maar echte grote, of spectaculaire. nieuwe features bleven uit.

In Nederland werden tijdens het Windows Phone 8 event ook de nieuwe HTC 8X en 8S (nogmaals) onthuld. Een eerste indruk van het nieuwe smartphone OS en de HTC 8X die over enkele dagen (begin november) in de winkels ligt.

De HTC 8S volgt enkele weken later. Datzelfde geldt voor de Windows Phone 8 toestellen van Nokia en Samsung. Die verschijnen in de loop van november (Samsung Ativ S) en, waarschijnlijk, december (Nokia Lumia 920).

Met dank aan John Bake Postproductions.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.