Toestellen
12 oktober 2012 - Ron Smeets

Eerste indruk van de Samsung Galaxy S III mini (video)

Gisteravond was ik, zoals jullie wellicht gelezen hebben, bij de presentatie van de Samsung Galaxy S III mini in Frankfurt. Daar had ik ook de kans om een half uurtje met het toestel te 'spelen'. Niet voldoende voor een uitgebreide review, maar wel voor een eerste indruk.

Hieronder kun je de videopreview van de Galaxy S III mini bekijken. Letwel, ik was mijn eigen cameraman en gebruikte daarvoor een iPhone 5 met headset voor een iets beter geluid. Gelukkig was Cowboy Jöran vannacht nog even bereid de video in elkaar te edditten ;-) Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=5fNTRxG2oX8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.