Toestellen
07 november 2015 - Ron Smeets

Eerste indruk van de OnePlus X (video)

De compacte OnePlus X werd eind oktober onthuld. Het is de derde smartphone van de Chinese fabrikant. Het toestel sinds enkele dagen te koop. De komende weken echter alleen nog via het bekende 'invite' systeem.

Bij PocketNow hebben ze er eentje ontvangen en ze publiceerden gisteren een video waarin het toestel uit de doos gehaald wordt (een 'unboxing' dus) en aan een eerste indruk onderworpen wordt. En die is bepaald niet slecht te noemen. De OnePlus X wordt geprezen voor zijn design en de wijze waarop de farbikant er in geslaagd is een goedkope smartphone (269 euro) niet zo goedkoop te laten lijken. Enfin, kijk zelf maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.