Toestellen
06 oktober 2014 - Ron Smeets

Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Kleine, maar zeer welkome verbeteringen

Ik heb de Xperia Z3 nu ongeveer een week in gebruik, en ik kan nu al niet anders dan concluderen dat Sony met dit toestel een veel grotere stap vooruit gezet heeft dan iedereen, ook ik, vooraf dacht.

De specs zijn misschien niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, de Xperia Z2, maar het rondere design, de betere camera en vooral de mega accu, maken van de Xperia Z3 een toestel waar ik na een week al behoorlijk van onder de indruk geraakt ben. 

Natuurlijk ga ik hem nog veel langer gebruiken en testen, maar de eerste indruk is zeker niet slecht ;) 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.