Toestellen
13 juni 2014 - Ron Smeets

Eerste indruk Nokia Lumia 930 (video)

De Nokia Lumia 930 werd begin april al officieel onthuld. Gisteren presenteerde Microsoft Devices het toestel op de Nederlandse markt. De oranje uitvoering zou op dit moment wellicht extra populair kunnen zijn, ware het niet dat de Lumia 930 pas vanaf begin juli in de winkels ligt. Het goede nieuws: een advies prijskaartje van 499 euro.

Dat is bepaald niet duur voor een 5 inch smartphone met 20 megapixel (Pureview) camera, aluminium behuizing, 32GB geheugen en een 2.2 GHz quad core processor. Ik kon de Lumia 930 gisteren al heel even uitproberen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.