Toestellen
16 juni 2014 - Ron Smeets

Eerste indruk LG G3 (video)

Twee weken geleden presenteerde LG de G3 in Londen. Daar kon ik zelf helaas niet bij aanwezig zijn. Daarom ging ik afgelopen vrijdag even naar Amstelveen de opvolger van de, wat mij betreft, beste smartphone van 2013, de G2, een uurtje of twee onder handen te nemen.

Dat bezoekje resulteerde in onderstaande, bijna zes minuten durende, videopreview van de G3 en deels ook al een antwoord op de vraag of de G3 beter is dan de G2. Natuurlijk kan ik daar pas echt iets definitiefs over roepen als ik de G3, over enkele weken, langer getest heb.

http://www.youtube.com/watch?v=Zmf21b9NItE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.