Toestellen
07 januari 2014 - Ron Smeets

Eerste indruk LG G Flex (video)

LG presenteerde maandag tijdens de CES (nogmaals) haar eerste smartphone met een flexibel scherm; de LG G Flex. Opvallend is dat dit toestel niet alleen een gebogen scherm heeft maar dat hij ook helemaal kan 'buigen'. Kortom, je kunt er zonder problemen op gaan zitten. Nu hoor ik iedereen al denken; Wat heb je daar aan? Nou... mij is het ooit wel eens gebeurd dat ik met een telefoon in mijn achterzak ging zitten: krak!

Enkele weken geleden mocht ik al even met de LG G Flex 'spelen'. Hieronder kun je mijn eerste indruk van het toestel zien. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=LUvBQRL32tY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.