Toestellen
01 oktober 2014 - Ron Smeets

Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst

Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwe iPhone 6, in twee smaken, ook in Nederland te koop. Ik ontving die dag ook twee testexemplaren. Hieronder alvast een korte video van mijn eerste indruk van de grotere en grootste iPhones ooit.

Het werd wat mij betreft hoog tijd dat Apple afstapte van het idee dat een 4 inch scherm groot genoeg is. Qua design ben ik zeer gecharmeerd van de rondere zijkanten, maar minder van de witte 'kunstof antenne' randen in de achterzijde. Die had Apple wel iets mooier mogen ontwerpen. Enfin, kijk zelf maar.

Inmiddels heb ik al heel wat foto's gekiekt met de twee iPhones en enkele concurrenten. De resultaten daarvan publiceer ik later vandaag.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.