Toestellen
12 mei 2014 - Ron Smeets

Eerste indruk Huawei Ascend P7 (video)

Afgelopen woensdag onthulde Huawei haar nieuwe vlaggenschip voor de tweede helft van dit jaar; de Ascend P7. Het toestel zal begin juni met een advies verkoop prijskaartje van 449 Euro in de Nederlandse winkels liggen.

De Chinese fabrikant zet dus vooral in op de ietwat prijsbewustere smartphone koper, maar of je daarvoor ook voldoende kwaliteit krijgt, dat zal moeten blijken. Hieronder alvast even mijn eerste indruk nadat ik het toestel in de Franse hoofdstad enkele uren gebruikt had.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.