Toestellen
17 oktober 2012 - Ron Smeets

Eerste indruk Asus Padfone 2 (video)

Gisteren was ik in Milaan voor de Europese lancering van de Asus Padfone 2. Een bijzonder concept waarvan het eerste model, de Padfone, vorig jaar juni gepresenteerd werd. Die is echter nooit in de Nederlandse winkels verschenen. De Padfone 2 zal wel bij ons verkrijgbaar worden, over enkele weken.

UPDATE (15u45): Een woordvoerder van Asus bevestigde mij zojuist dat de fabrikant verwacht dat de Padfone 2 in december ook in Nederland beschikbaar zal zijn. In het persbericht werd dat eerder niet gemeld. "We verwachten de Padfone 2 in december in NL op de markt te brengen", aldus Asus.

Milaan is een mooie stad, maar helaas had Asus, IT'ers die ze zijn, een van de lelijkste lokaties uitgekozen voor het Padfone 2 event. Daarom ben ik in de loop van de middag zelf nog wat leuke opnames in de stad gaan maken om toch een beetje 'n stijlvolle invullen aan mijn 'eerste indruk' video te geven ;-) Enjoy! 

http://www.youtube.com/watch?v=mnJnwYh8PPM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.