Toestellen
12 maart 2011 - Ron Smeets

Eerste indruk Altcatel OT990

Ik heb de afgelopen weken wel eens gekscherend gezegd dat als je alle nieuwe Alcatel OneTouch mobieltjes die tijdens het MWC gepresenteerd werden tegelijk zou willen aanschaffen, je waarschijnlijk niet veel meer dan 300 Euro hoeft mee te nemen naar de winkel. Dat is natuurlijk onzin, maar dat Alcatel zich op  de 'onderkant' van de mobiele markt richt is een feit.

Een van de duurste Alcatel OneTouch toestellen is de OT-990, een Android (2.2) touchscreen smartphone.

En als we de van oorsprong Franse fabrikant mogen geloven dan komen er nog meer (goedkope) Android toestellen aan. Hieronder alvast een eerste indruk van de OT-990, gemaakt door Cowboy Dennis. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.