Nieuws
22 juli 2009 - Ron Smeets

Eerste HTC Hero's uitgedeeld

Vandaag en morgen geeft HTC verspreid door heel Nederland 50 Hero's weg. Na een ietwat stroeve start omdat de wedsrtrijd website waarop de lokaties gepubliceerd worden plat ging door de overweldigende belangstelling (denk ik), ging de actie uiteindelijk om 11 uur van start.

Ik reis mee met het Limburgse promotieteam. De eerste twee lokaties waren Heerlen (voor de Royal Bioscoop) en Meerssen (bij het Gemeentehuis). In beide gevallen duurde het niet lang voordat de eerste deelnemer, voorzien van de juiste flyer die je op HTCtje punt nl moet uitprinten, plaats nam in de stoel bij de HTC Mini (uhhm een Auto dus ;-)))

In Heerlen, de eerste Limburgse lokatie, was Paul Willen alvast de pechvogel van de dag. Hij was als eerste in de buurt en vroeg bij de lokale Dixons of hij even wat mocht uitprinten (de flyer). Helaas voor hem vertelde hij aan Dixons medewerker Marco Schwarz waarvoor hij het printje nodig had. Vervolgens kreeg Paul de melding dat er 'effe niet geprint kon worden' waarna hij het bij T For Telecom ging proberen. Je voelt het natuurlijk al aankomen. Toen Paul vijf minuten later bij de HTC stoel en -Mini arriveerde zag hij tot zijn verbazing dat Marco Schwarz (de Dixons-man) daarin plaatsgenomen had (foto hieronder). Je zult begrijpen dat Paul 'not amused' was door deze toch ietwat onsporttieve actie. Maar ja, van de andere kant had hij natuurlijk ook niet moeten vertellen waarvoor hij het printje nodig had. Anyway, na ruim een half uur in de stoel gezeten te hebben werd Marco Schwarz dus de eerste Limburgse winnaar van een HTC Hero (tweede foto hieronder). HTC-Hero-Paul-MarcoPaul was net te laat. Marco zat al in de stoel. HTC-Hero-Marco-Heerlen

Twee uur later, in Meerssen, was het de beurt aan Roel Verlinden, een deelnemer die kort daarvoor ook al in Heerlen aanwezig was, te laat natuurlijk. In Meerssen had Roel meer geluk. Hij arriveerde om tien over een en was daarmee de tweede Limburgse winnaar van een HTC Hero (foto hieronder). Vandaag worden er hier in Limburg nog drie exemplaren weggegeven. Waar? Volg onze Twitter feed! HTC-Hero-Roel-Meerssen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.