Toestellen
28 juli 2015 - Ron Smeets

Eerste hands-on video's van de OnePlus 2 duiken op Nieuwe 'vlaggenschip killer' komt op 11 augustus en is uiteraard weer alleen op uitnodiging te koop

Afgelopen nacht heeft OnePlus de langverwachte, en veel 'geteasde' opvolger van de 'One' gepresenteerd. De OnePlus 2 zal vanaf 11 augustus beschikbaar komen, nou ja voor iedereen die een uitnodiging weet te bemachtigen, maar daarover is al heel veel gezegd en geschreven.

Op 31 juli organiseert de fabrikant in een aantal wereldsteden (waaronder Londen en Milaan) hands-on events voor het toestel. Mocht je daar niet op willen wachten, of er niet naar toe kunnen/mogen, dan zijn er natuurlijk altijd nog de eerste hands-on video's van het toestel die de afgelopen uren (en de komende dagen) online zullen verschijnen. Hieronder staan er al een paar. Enjoy!

https://youtu.be/KSQt7duqU3ghttps://youtu.be/91av8wCH7CIhttps://youtu.be/_nZS2SMYsTohttps://youtu.be/WlMHM-ikYzc

De laatste video hieronder is het officiele demo filmpje van de fabrikant zelf.

https://youtu.be/UATpMHitrA0

Voor de volledigheid nog even de belangrijkste specs van de OnePlus 2:
- 5.5 inch full HD display (1920 x 1080)
- Octa Core Qualcomm Snapdragon 810 processor
- 4GB RAM, 64 GB intern geheugen
- 13 megapixel camera, 5 megapixel front cam
- USB Type C aansluiting
- 3300 mAh accu

De OnePlus 2 gaat in Europa 399 Euro kosten, Er komt ook een ietwat goedkoper model, met 3GB RAM en 16GB intern geheugen, voor 339 euro. Zoals gezegd, nog altijd alleen op uitnodiging, online, te koop.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.